GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Actuele bezetting van vergaderzalen automatisch tonen

Hospitality
Binnen hotels en congrescentra is het vaak de vraag hoe de planning en bezetting van vergaderzalen geautomatiseerd weergeven kan worden op schermen. Er is veelal een intern reserveringssysteem aanwezig waarbinnen de boekingen tot aan facturatie worden ingevoerd en vastgelegd, maar die kan geen output naar schermen realiseren. Naast overzichtsschermen bij de receptie/ontvangstruimte is het ook de wens om bij de vergaderzaal zelf een kleiner scherm te voorzien van enkel de planning voor die ruimte op de desbetreffende dag.

TiC Narrow Casting heeft geautomatiseerde koppelingen met o.a. Planon / IDPMS (Hotel Concepts), Nordined en Facilitor. Past u iets aan in de planning van de zalen dan wordt dit direct op de betreffende schermen getoond, verder hoeft u niets te doen. Alle planningsoverzichten kunnen in prachtige huisstijltemplates/sjablonen opgemaakt worden.

Templates17

Toegepast bij:

Van der Valk Akersloot

Van der Valk Brugge

Park Plaza