GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Procesmanagementgegevens automatisch publiceren

Zakelijk
Tegenwoordig is het monitoren van procesmanagement binnen een organisatie een steeds belangrijker aspect geworden om goederenstromen, logistieke processen, maar ook targets en doelstellingen in de gaten te houden en te publiceren. Veel ERP pakketten bieden een visualisatiemodule waarbij in diagrammen en grafieken data kan worden gepubliceerd voor een overzicht of presentatie.

TiC Narrow Casting heeft diverse omgevingen ingericht bij haar klanten, waarbij er via slimme koppelingen, volledig automatisch, begrijpbare informatie wordt opgehaald. Deze informatie wordt vervolgens via een template/sjabloon in uw eigen huisstijl getoond op de schermen.

Er kunnen diverse filteringen worden toegepast, zodat u zelf bepaalt welke gegevens getoond dienen te worden. Of dit nu gaat om planningsoverzichten voor een logistiek bedrijf, een overzicht van productie-eenheden of salesdoelstellingen. De mogelijkheden zijn zeer divers. TiC Narrow Casting biedt u de mogelijkheid om deze functionele toevoegingen op efficiënte wijze te integreren.

Templates6

Toegepast bij:

KS Profiel

Rabobank Breda

TATA Steel

Veiligheidsregio Twente

SITA