GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Bedbezettingen en actuele uitlooptijden van artsen visualiseren

Zorginstellingen
Binnen zorginstellingen is, naast dynamische bewegwijzering, veelal ook de behoefte aan het visualiseren van bedbezettingen en uitlooptijden van behandelend artsen. De bedbezetting is belangrijk voor het verplegend en de planning daaromheen. Bij poliklinieken is het van belang wachtenden proactief te informeren over eventuele uitloop van behandelend artsen. Zo weet de patiënt waar hij of zij aan toe is zonder steeds bij de balie te hoeven te vragen hoe lang de wachttijd nog is.

TiC Narrow Casting heeft de modules ‘bedbezetting’ en ‘wachttijdenindicatie’ en deze zijn geheel geïntegreerd binnen de software. De baliemedewerkster hoeft alleen maar een vinkje aan te klikken bij een uitloopcategorie (bijvoorbeeld 30-45 minuten). De gegevens worden vervolgens automatisch ingeladen en getoond op de schermen. De template/het sjabloon kan volledig in eigen huisstijl ontworpen worden. Ditzelfde geldt voor de bedbezetting. Via de planning worden de gegevens automatisch ingeladen en getoond op de afdelingsschermen voor de verpleging.

Templates14

 

Toegepast bij:

Tergooi Ziekenhuis Hilversum & Blaricum

AMC Amsterdam

UMC St. Radboud Nijmegen