GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

TiC Narrow Casting, de software

De afkorting TiC staat voor Total Information Control. TiC Narrow Casting is een softwareoplossing die u in staat stelt al uw communicatie, die u op beeldschermen wilt uiten, op zeer eenvoudige en overzichtelijke wijze te managen. De volgende kernwoorden staan centraal binnen onze software.

Eenvoud

Als narrow casting software ingewikkeld en moeilijk is, is deze vorm van communicatie vrijwel zeker gedoemd te mislukken. Degenen die met de software werken, raken hun enthousiasme kwijt, worden gefrustreerd en de schermen staan op een gegeven moment ‘op zwart’. Herkenbaar of weleens ergens opgevallen? Daarom is eenvoud van werken een absolute vereiste bij het (door)ontwikkelen van onze software. Wij durven te beweren dat als u een afspraak kunt plannen in uw eigen agendasysteem (bijvoorbeeld Microsoft Outlook), u ook intuïtief, gemakkelijk en snel kunt werken met TiC Narrow Casting. Via een herkenbaar planningsscherm kunt u gemakkelijk content plannen, wijzigen en beheren. Waar andere software vaak overloopt van (te) veel opties en mogelijkheden, hebben wij ons systeem zo ingericht dat u niet steeds een handleiding of PDF file erbij moet pakken om snel content te kunnen plannen en publiceren. Ook voor toekomstige updates zal eenvoud een vereiste blijven.

Flexibiliteit

U wilt flexibiliteit in uw communicatie. Iedere doelgroep met ‘maatwerk’ content bedienen, zodat u optimaal rendement haalt uit uw communicatie inspanningen. Binnen TiC Narrow Casting kunt u per scherm, subgroep(en) en hoofdgroep(en) van schermen content plannen en gebruikersrechten instellen. TiC is modulair uit te breiden, schaalbaar en te beheren door meerdere gebruikers. Organisaties die al een tijd bestaan hebben vaak veel tradities en manieren om dingen te doen die hen al jaren helpen, maar hen misschien minder flexibel maakt in het digitale communicatietijdperk. Wij zijn ervan overtuigd dat TiC Narrow Casting u alle flexibiliteit geeft om ook op dit gebied iets nieuws te beginnen.