GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Zorginstellingen

Narrow casting in de zorg, dat is pas zorgen
De patiënt van deze generatie is uiterst schermgericht. Smartphones, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Als zorginstelling kunt u daarin niet achterblijven, of u wilt of niet. Haal het rode nummertjesapparaat, het prikbord, de opplakbriefjes en de papieren uitingen maar weg, want narrow casting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in uw eigen huisstijl.

Toegepast bij

AMC

UMC RADBOUD

STICHTING WARANDE

ADULLAM

TERGOOI

ESTINEA

MEDIANT

SHG GROEP

GGZ DELFLAND

ACTA TANDHEELKUNDE

Nummervolgsysteem

Wachten vinden weinig mensen leuk, maar met veel bezoekers zoals bijvoorbeeld bij een ziekenhuis- of apotheekbalie is dit vaak niet te voorkomen. TiC Narrow Casting combineert nummeruitgifte en communicatie in één. Geen apart scherm meer met volgnummers, dit is geïntegreerd in onze narrow casting software. Het bespaart u kosten en, niet onbelangrijk, de attentiewaarde van uw communicatie is een stuk groter en het ´verzacht´ het wachten.

Wachtrijmanagement en wachttijdenindicatie

U wilt diverse informatie verkrijgen over de wachttijden binnen uw organisatie, zodat u bezoekersstromen kunt optimaliseren en hen de juiste content kunt aanbieden. Binnen TiC Narrow Casting kan een volwaardig wachtrijmanagement systeem worden geïntegreerd*. De uitgifte van een volgnummer gebeurt via een touch kiosk met bonprinter. U kunt uw bezoeker direct de juiste balie (bijvoorbeeld afhalen medicatie) laten kiezen. Verder kunt u een uitgebreide log- en analysefunctie inzien en tonen van het aantal afgehandelde nummers, de gemiddelde wachttijd, de baliedruk, wat de verwachtte uitloop is van een balie of arts etc. etc. Daarnaast kan TiC Narrow Casting in veel gevallen gekoppeld worden met een bestaand wachtrijmanagement systeem van Q-Matic (Bavak) en/of JCC Software. U hoeft dus geen dubbele investering te doen.

* tegen meerprijs

Actualiteiten

Het weer, verkeer en het nieuws zijn altijd veel besproken onderwerpen. TiC Narrow Casting heeft automatische koppelingen met onder andere Weeronline *, de ANWB *, OV9292 * en Nu24. Zo hebben uw patiënten, bezoekers en medewerkers altijd de juiste actuele weer-, verkeer-, openbaar vervoer- en nieuwsinformatie beschikbaar.

* betaalde abonnementsvorm

Restaurant

Herkent u het? In het restaurant hangen allerlei papieren met menu’s, aanbiedingen en prijslijsten, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. En daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld.

Mededelingen, nieuws en infotainment

De mogelijkheden van TiC Narrow Casting zijn eindeloos. Van bezoekers verwelkomen tot medewerkers en patiënten informeren. Van het aankondigen van evenementen tot het promoten van activiteiten. En wat te denken van het publiceren van foto’s en video’s van personeelsuitjes en open dagen. Het uitdragen van zorgbeleid en -besluiten en het entertainen van bezoekers, het is binnen TiC Narrow Casting allemaal mogelijk. Maak van uw schermen een veelzijdige informatie- en communicatievoorziening.

Acute (nood)situatie

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst. Zo draagt TiC Narrow Casting bij tot een extra stuk veiligheid binnen uw zorggebouw.

Wat kan TiC Narrow Casting nog meer?