GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Zakelijk

Narrow casting inzetten als doel voor succes
Uw klant, medewerker en bezoeker is uiterst schermgericht. Smartphones, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in de moderne manier van zaken doen. Als bedrijf kunt u daarin niet achterblijven, of u wilt of niet. Haal de prikborden, opplakbriefjes en papieren uitingen maar weg, want narrow casting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in uw eigen huisstijl.

Grootzakelijk

BAM

UNILEVER

RABOBANK

TATA STEEL

SITA

ESSENT

BOOKING.COM

FOKKER

DSM

UNIVE

MKB

NOC*NSF

UNICEF

HEUVER BANDEN

DE HAAN MINERALEN OLIEN

VAN DER PERK DRUKKERIJ

KS PROFIEL

ROZET ARNHEM

PANALYTICAL

APM TERMINALS

Bedrijfscijfers

Haal rechtstreeks data uit uw ERP / CRM pakket en visualiseer deze. De mogelijkheden binnen TiC Narrow Casting zijn groot. Automatische koppelingen naar omzetten, resultaten, doelstellingen, prognoses, productiehoeveelheden, leveringen etc. zorgen ervoor dat deze cijfers altijd actueel gepresenteerd worden. Maak deze data op heldere wijze visueel inzichtelijk voor uw medewerkers, eventuele bezoekers en klanten via grafieken, pijlen, zogenaamde stoplichten etc. Het is bewezen dat narrow casting op deze manier positief bijdraagt aan de resultaten binnen uw bedrijf.

Actualiteiten

Het weer, verkeer en het nieuws zijn altijd veel besproken onderwerpen. TiC Narrow Casting heeft automatische koppelingen met onder andere Weeronline *, de ANWB *, OV9292 * en Nu24. Zo heeft uw klant, bezoeker en personeel altijd de juiste actuele weer-, verkeer-, openbaar vervoer- en nieuwsinformatie beschikbaar.

* betaalde abonnementsvorm

Kantine / Restaurant

Herkent u het? In de bedrijfskantine of het –restaurant hangen allerlei papieren met menu’s, aanbiedingen en prijslijsten, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. En daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld.

Mededelingen, nieuws en infotainment

De mogelijkheden van TiC Narrow Casting zijn eindeloos. Van bezoekers en klanten verwelkomen tot personeel informeren. Van het aankondigen van evenementen tot het promoten van marketingactiviteiten. En wat te denken van het publiceren van foto’s en video’s van personeelsuitjes en klantdagen. Het uitdragen van bedrijfsbeleid, het publiceren van acties en promoties en het entertainen van bezoekers, het is binnen TiC Narrow Casting allemaal mogelijk. Maak van uw schermen een veelzijdige informatie- en communicatievoorziening.

Acute (nood)situatie

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst. Zo draagt TiC Narrow Casting bij tot een extra stuk veiligheid binnen uw bedrijfspand.

Wat kan TiC Narrow Casting nog meer?