GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Retail

Mensen blijven winkelen, hoe maken we narrow casting tot een geweldige ervaring
De winkelaar van deze generatie is uiterst schermgericht. Smartphones, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Als retailer kunt u daarin niet achterblijven, of u wilt of niet. Haal de papieren (reclame)uitingen maar weg, want narrow casting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in uw eigen huisstijl.

Toegepast bij

ZIGGO

APOTHEEK STELLENDAM

APOTHEEK ZWAAIPLEIN

DOK 11

DE HAAN MINERALEN OLIEN

BREMMER WADDINXVEEN

Promoties en acties

Papieren reclame-uitingen zijn duur en arbeidsintensief. Ontwerp in een handomdraai wervende en spetterende promoties en acties en plan deze op uw gewenste tijdstippen en data op de schermen. Zo zijn uw aanbiedingen nooit ‘over de datum’.

Nummervolgsysteem

Wachten vinden weinig mensen leuk, maar met veel bezoekers in uw winkel is dit niet te voorkomen. TiC Narrow Casting combineert nummeruitgifte en communicatie in één. Geen apart scherm meer met volgnummers, dit is geïntegreerd in onze narrow casting software. Het bespaart u kosten en, niet onbelangrijk, de attentiewaarde van uw communicatie is een stuk groter en het ´verzacht´ het wachten.

Wachtrijmanagement en wachttijdenindicatie

U wilt diverse informatie verkrijgen over de wachttijden binnen uw winkel, zodat u bezoekersstromen kunt optimaliseren en hen de juiste content kunt aanbieden. Binnen TiC Narrow Casting kan een volwaardig wachtrijmanagement systeem worden geïntegreerd*. De uitgifte van een volgnummer gebeurt via een touch kiosk met bonprinter. U kunt uw bezoeker direct de juiste balie (bijvoorbeeld retouren) laten kiezen. Verder kunt u een uitgebreide log- en analysefunctie inzien en tonen van het aantal afgehandelde nummers, de gemiddelde wachttijd, de baliedruk, wat de verwachtte uitloop is van een balie etc. etc. Daarnaast kan TiC Narrow Casting in veel gevallen gekoppeld worden met een bestaand wachtrijmanagement systeem van Q-Matic (Bavak) en/of JCC Software. U hoeft dus geen dubbele investering te doen.

* Tegen meerprijs

Restaurant

Herkent u het? In het restaurant hangen allerlei papieren met menu’s, aanbiedingen en prijslijsten, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. En daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld.

Mededelingen, nieuws en infotainment

De mogelijkheden van TiC Narrow Casting zijn eindeloos. Van uw klanten verwelkomen tot informeren. Van het aankondigen van evenementen tot het promoten van activiteiten. En wat te denken van het publiceren van foto’s en video’s van producten en diensten. Het uitdragen van winkelbeleid en het entertainen van u klanten, het is binnen TiC Narrow Casting allemaal mogelijk. Maak van uw schermen een veelzijdige informatie- en communicatievoorziening.

Acute (nood)situatie

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst. Zo draagt TiC Narrow Casting bij tot een extra stuk veiligheid binnen uw winkel.

Wat kan TiC Narrow Casting nog meer?