GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Recreatie

Ook tijdens ontspanning bewijst narrow casting haar waarde
De sport- en cultuurliefhebber, theater-, pretpark- en sportcomplexbezoeker van deze generatie is uiterst schermgericht. Smartphones, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Als vereniging, museum etc. kunt u daarin niet achterblijven, of u wilt of niet. Haal het prikbord, de opplakbriefjes en de papieren uitingen maar weg, want narrow casting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in uw eigen huisstijl.

Toegepast bij

WILDLANDS

THEATER MARKANT

DEVENTER SCHOUWBURG

HEINEKEN MUSIC HALL

VITESSE

SPORTBEDRIJF DEVENTER

SPORTPUNT GOUDA

STEDELIJK MUSEUM DEN BOSCH

DE VECHTSE BANEN

Entreepoorten

Geef bij de ingang direct aan welke entreepoorten er open zijn, of ze rolstoeltoegankelijk zijn en of er bijvoorbeeld alleen gepind kan worden. Snel, overzichtelijk en altijd actueel. In huisstijl, zodat ook bij de ingang uw communicatie en informatie er direct professioneel en herkenbaar uit zien.

Teamuitslagen

Het is altijd leuk om te presenteren hoe uw teams het doen in de competitie. TiC Narrow Casting is koppelbaar met teamuitslagen en -standenwebsites en/of uw eigen software hiervoor. Met een, vooraf in te stellen, interval worden alle standen en uitslagen op de schermen geactualiseerd. Wanneer er iets wijzigt, wordt dit direct live gepubliceerd. Voor u zijn geen extra handelingen nodig, alle input verschijnt automatisch op de schermen.

Kantine en Restaurant

Herkent u het? In de kantine of het restaurant hangen allerlei papieren met menu’s, aanbiedingen en prijslijsten, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. En daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld.

Sponsoring

Verhuur tijd en ruimte aan adverteerders en sponsors op uw schermen. Het is een bewezen effectieve methode om nog meer rendement uit uw narrow casting investering te halen.

Actualiteiten

Het weer, verkeer en het nieuws zijn altijd veel besproken onderwerpen. TiC Narrow Casting heeft automatische koppelingen met onder andere Weeronline *, de ANWB *, OV9292 * en Nu24. Zo hebben uw bezoekers altijd de juiste actuele weer-, verkeer-, openbaar vervoer- en nieuwsinformatie beschikbaar.

* betaalde abonnementsvorm

Mededelingen, nieuws en infotainment

De mogelijkheden van TiC Narrow Casting zijn eindeloos. Van bezoekers en gasten verwelkomen tot medewerkers en leden informeren. Van het aankondigen van evenementen tot het promoten van activiteiten. En wat te denken van het publiceren van foto’s en video’s van teamuitjes en open dagen. Het uitdragen van verenigingsbeleid en -besluiten en het entertainen van bezoekers, het is binnen TiC Narrow Casting allemaal mogelijk. Maak van uw schermen een veelzijdige informatie- en communicatievoorziening.

Acute (nood)situatie

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst. Zo draagt TiC Narrow Casting bij tot een extra stuk veiligheid binnen uw museum.

Wat kan TiC Narrow Casting nog meer?