GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Onderwijs

Vindt u narrow casting leuk, dan leert u het vanzelf
De leerling van deze generatie is uiterst schermgericht. Als kind en tiener gaan zij al volop om met smartphones, laptops en tablets. Als onderwijsinstelling kunt u daarin niet achterblijven, of u wilt of niet. Haal de prikborden, opplakbriefjes en papieren uitingen maar weg, want narrow casting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in uw eigen huisstijl.

Toegepast bij

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

ROC VAN AMSTERDAM

HAAGSE HOGESCHOOL

VRIJE UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM

HOORNBEECK COLLEGE

LMC VOORTGEZET ONDERWIJS

PIETER ZANDT COLLEGE

ARCUS COLLEGE

WARTBURG COLLEGE

AVANS HOGESCHOOL

Lesrooster

Gedateerde en/of overbodige roosterinformatie is met TiC Narrow Casting vanaf nu verleden tijd. Door een koppeling met uw eigen roostersysteem worden automatisch actuele rooster- en lokaalwijzigingen, afwezigheid- en ziekmeldingen overzichtelijk op de beeldschermen weergegeven. Wij hebben ruime ervaring met koppeling van de meest voorkomende roosterpakketten zoals GpUntis, Zermelo, Paralax, Eduflex, Roosterfact, Gepro en Magister (Schoolmaster).

Het grote voordeel daarbij is dat TiC Narrow Casting ons eigen product is. We kunnen uw maatwerkwensen uitvoeren zoals u het graag getoond wilt hebben. Daarnaast zijn er een aantal zaken gewoon standaard binnen onze koppeling zoals o.a. filtering op klassen, vakken, afdelingen, boven- en onderbouw en het tonen van de volgende lesdag in een andere kleur. Voor de roostermaker komen er geen andere zaken bij TiC Narrow Casting kijken dan alleen het bepalen wanneer en waar het rooster getoond moet worden. De koppeling zelf vindt plaats door automatisch de output van het roosterbestand te synchroniseren met de inhoud van de roostertemplate. Zo hoeft u zich niet nog eens druk te maken om “alweer een extra pakket”.

Openbaar vervoer

Geef uw leerlingen en medewerkers actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden van het dichtstbijzijnde trein-, bus-, tram- en metrostation. In samenwerking met OV9292 biedt TiC Narrow Casting deze service aan *. De informatie actualiseert zich automatisch naarmate de dag vordert. Slechts één keer plannen, desnoods voor het hele schooljaar, en TiC Narrow Casting regelt de rest.

* betaalde abonnementsvorm

Aula / Kantine

Herkent u het? In de schoolaula of -kantine hangen allerlei papieren met menu’s, aanbiedingen en prijslijsten, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. En daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld.

Mededelingen, nieuws en infotainment

De mogelijkheden van TiC Narrow Casting zijn eindeloos. Van bezoekers en ouders verwelkomen tot personeel en leerlingen informeren. Van het aankondigen van evenementen tot het promoten van buitenschoolse activiteiten. En wat te denken van het publiceren van foto’s en video’s van schoolreisjes en studiereizen. Het uitdragen van schoolbeleid, publiceren van examenresultaten, entertainen van studenten en weergeven van een regenradar (handig voor de fietsers), het is binnen TiC Narrow Casting allemaal mogelijk. Maak van uw schermen een veelzijdige informatie- en communicatievoorziening.

Acute (nood)situatie

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst. Zo draagt TiC Narrow Casting bij tot een extra stuk veiligheid binnen uw schoolgebouw.

Wat kan TiC Narrow Casting nog meer?