GoBright View is sinds 2021 de geupgrade versie van TIC Narrow Casting

Een complete, cloud-based Digital Signage oplossing. Ga naar www.gobright.com/view/ om alles te weten te komen over de kracht van onze digital signage oplossingen.

Hospitality

Welkom, fijn dat u interesse heeft in narrow casting
De gast van deze generatie is uiterst schermgericht. Smartphones, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Als hospitality bedrijf kunt u daarin niet achterblijven, of u wilt of niet. Haal het prikbord, de opplakbriefjes en de papieren uitingen maar weg, want narrow casting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in uw eigen huisstijl.

Toegepast bij

HOTEL SASSENHEIM

HOTEL UDEN VEGHEL

HOTEL VAN DER VALK BRUGGE

HOTEL AKERSLOOT

PARK PLAZA AMSTERDAM AIRPORT

KASTEEL LIMBRICHT

Welkom

Heet uw gasten op een persoonlijke manier welkom en begroet uw klanten in hun eigen huisstijl. Het roept herkenning op en men voelt zich gewaardeerd en belangrijk. Met TiC Narrow Casting is het een kleine moeite om uw klant en gast die persoonlijke touch te geven die ze verdienen.

Zaalreserveringen

TiC Narrow Casting is koppelbaar met uw eigen zaalreserveringssoftware. Met een, vooraf instelbare, interval wordt uw zaalplanning op de schermen geactualiseerd. Wanneer er iets wijzigt in de planning, dan wordt dit direct live gepubliceerd. Voor u is geen extra handeling nodig, u hoeft alleen maar in uw CRM- of zalenplanningsprogramma de juiste gegevens in te voeren en alle input verschijnt automatisch op de schermen.

Deurkaart

Speciaal voor hotels heeft TiC Narrow Casting een audiovisuele deurkaart ontwikkeld, waarbij per vergaderruimte uw klant of gast persoonlijk welkom wordt geheten op een kleinere monitor. Zelfs het logo en de huisstijl van het bedrijf of de instelling kunnen worden getoond. Dat noemen wij pas aandacht hebben voor.

Wegbewijzering

TiC Narrow Casting is ook inzetbaar als digitale wegbewijzering door uw hotel. Combineer looproutes, marketing en informatievoorziening op één scherm en haal zo het optimale rendement uit uw schermen.

Restaurant

Herkent u het? In het restaurant hangen allerlei papieren met menu’s, aanbiedingen en prijslijsten, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. En daarnaast bespaart u een hoop tijd en geld.

Actualiteiten

Het weer, verkeer en het nieuws zijn altijd veel besproken onderwerpen. TiC Narrow Casting heeft automatische koppelingen met onder andere Weeronline *, de ANWB *, OV9292 * en Nu24. Zo hebben uw gasten altijd de juiste actuele weer-, verkeer-, openbaar vervoer- en nieuwsinformatie beschikbaar.

* betaalde abonnementsvorm

Acute (nood)situatie

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst. Zo draagt TiC Narrow Casting bij tot een extra stuk veiligheid binnen uw hotel of restaurant.

Wat kan TiC Narrow Casting nog meer?